FAN CLUB CIOACA

22:35 marți, 23 octombrie 2007

Simona Sensual lanseaza FAN CLUB CIOACA :)

Blondele pot sa-i scrie pe adresa de email fanclubcioaca@yahoo.com iar pentru sustinatorii lui Cioaca exista acum acest Blog :) Cool nu? :)

6 comentarii:

  1. Cioaca poate fi ajutat,incercand sa contracaram aberatiile lui lazarus,cerchez!otv-ul pentru reiting e in stare sa calce pe cadavre!dovezi pro cioaca trebuie cautate si contraargumentate!un rol important il are chiar cioaca!trebuie sa declare si lucruri de care se teme,cerand protectie!

    foxi

  2. I LOVE CIOACA!!!!!!!!!

    ce credeti, elodia mai traieste?!

    Unknown

  3. mi-ar placea sa-mi inscriptionez un tricou cu fotografia politistului pe partea din spate iar in fata sa fie scris un mesaj de genul :perfect killer

    VTX

  4. frate, parerea mea este ca lazarus asta este un mare idiot, insa,nu putem nega ca poate fi extrem de amuzant cateodata. Frate cioaca in calitate de coleg si de om, te consider nevinovat si ai face bine sa te bucuri de faptul ca, prostia unora
    te-a facut vedeta pentru o perioada buna de timp.

    sgmaj_alin

  5. Cioaca e nevinovat!!! Lasati-l in pace!!

    Gina

  6. destept baiat !!il admir chiar foarte mult si pentru taria de caracter de care a dat dovada pana acum ...si sper sa o aiba in continuare!in cele din urma vom asista la un adevarat manifest pro cioaca,iar nevinovatia sa va fi dovedita!!

    alyna

Trimiteți un comentariu