100% NEVINOVAT

12:29 joi, 25 octombrie 2007

Hai sa va mai spun ceva.
Toate telefoanele elodiei, parintilor elodiei si ale lui cioaca au fost nu numai ascultate ci si inregistrate de cateva luni incoace. In afara de asta se stiu si traseele lui cioaca si ale elodiei.
Toate acestea sunt 100% informatii sigure.
Ok, acum psihologic pot si eu sa vorbesc despre faptul ca parintii elodiei nu sunt tristi din cauza disparitiei elodiei ci din cauza ca nu pot avea copilul eventual pentru a-l trimite elodiei. Mama lui cioaca spunea sa vina cu bijuteriile inapoi nu pentru ca vroia bijuteriile ci pentru ca unul dintre motive este ca cioaca vroia bijuteriile si banii si ea vrea sa aduca "motivul" inapoi pentru ca cioaca sa nu fie acuzat. Si de acum incolo intr-adevar voi incepe sa aduc toate argumentele necesare direct pe blog pentru ca se pare ca mascarade se impute rau si este pacat ca din cauza unor jigodii sa fie condamnat un om nevinovat. In afara de asta voi face si un site in limba engleza ca si strainii sa fie acaparati de povestea asta unde niste jigodii vor sa condamne un om nevinovat.

4 comentarii:

  1. Parerea mea...Cioaca e absolut nevinovat...e oarecum relativ sa fie suspectul principal,deoarece este sotul Elodiei..dar cercetati si in afara familiei deoarece intr-un presupus caz de crima cercul suspectilor e mai vast,nu cuprinde doar un singur individ.De exemplu un al2lea suspect ar putea fi si presupusul amant al acestei cucoane.Dar trebuie luat in considerare ca aceasta doamna,se pare ca e in cautarea iubirii perfecte atata timp cat se afla la a2a casnicie si mai mult ca sigur nu la primul amant.E un caz complicat la prima vedere dar extrem de simplu de descurcat...trebuie doar atentie si vigilenta.Procurorul care ancheteaza acest fapt ar trebui sa rasfoiasca putin psihologia judiciara si acolo va observa ca se explica diferite profiluri psihologice incepand de la acuzat pana la victima..inclusiv colectivul care se ocupa de un caz..de la avocat pana la judecator.Prezumtia de nevinovat sta in picioare pana la demonstrarea contrariului...dar se pare ca putini dintre cei ce-l acuza pe Cioca mai stiu chestia asta.Condamnati-l moral,fizic si psihic cand veti avea suficiente probe la dosar si mai ales cand veti gasi cadavrul acelei doamne.

    Unknown

  2. www.luxorymedia.go.ro

    Anonim

  3. Si cine te va ajuta sa scrii in engleza? Oare eu? ;)) Gratis bineinteles ! ! ! !

    StrongMu-Team

  4. WTF?

    Ra'Zec

Trimiteți un comentariu